Välkommen till playgolf.se!

Välkommen till vår nya golfbutik! Vi har uppdaterat vår webbshop med modern design och nya funktioner. Nu går det lika bra att beställa från din mobil eller surfplatta som från din dator. Vi har inlett ett samarbete med Klarna, som är marknadsledande på smarta betalfunktioner för näthandel såsom faktura, delbetalning, kortbetalning, direktbetalning med internetbank och överföring med mobil-mobilt bankID.

Vi har som vanligt laddat butiken med ett brett sortiment av golfvagnar från välkända märken som iCart, Sun Mountain, Mocad och Masters. Vi hänger på den nya trenden med golfbagar i vattenavvisande material, erbjuder kompletta golfset, enstaka golfklubbor, regnprodukter, golfträningsprodukter och olika golftillbehör. Under 2016 bygger vi successivt ut sortimentet med nya produkter, så hälsa på oss med jämna mellanrum och spana in våra nyheter!

En annan nyhet i år är att vi i samarbete med Avesta GK etablerar en fysisk golfbutik på Avesta golfbana.

Banan i Avesta ligger fint intill Dalälven och erbjuder en varierad layout som kombinerar rena skogshål med hål av parkkaraktär och förstås ”links”-hålen längs med den vackra älven. Banchefen Andreas hälsar att med den nyanskaffade maskinparken och den snälla vintern, som vi precis lämnat bakom oss, är förutsättningarna de allra bästa inför årets säsong. Om du har vägarna förbi södra Dalarna i sommar, kombinera spel på Avesta Golfklubb med ett besök i vår butik! Vi finns precis där riksvägarna 68 och 70 korsar varandra. Om du ser världens största Dalahäst då vet du att du är nära.

Välkommen!
Välkommen till playgolf.se

Vi erbjuder golfbagar i vattenavvisande material, golfvagnar, kompletta golfset, enstaka golfklubbor, regnprodukter, golfträningsprodukter och olika golftillbehör.
Under 2016 bygger vi successivt ut sortimentet med nya produkter, så hälsa på oss med jämna mellanrum och spana in våra nyheter!

Läs mer

Accept

Vi använder cookies av tekniska skäl och för att underlätta den enskilda besökarens aktiviteter på playgolf.se